Op naar 2019!

De laatste dag van 2018. Wat een prachtig en leerzaam jaar heb ik achter de rug. Het was een goede beslissing begin dit jaar om mijn eigen PBP weer met coach te doen. Toch ook zelf weer even die stok achter de deur en even mijn ei kwijt kunnen als ik daar behoefte aan had. Ook in 2019 ga ik door met mijn coach en verder aan mijn doelen werken.

Afgelopen jaar had ik twee hoofddoelen op fysiek gebied: vet verbranden en mijn persoonlijk hardlooprecord op de 5 km verbeteren en dat is beide gelukt! Ook in 2019 wil ik nog wat vet verbranden want ik ben nog niet waar ik wil zijn en ik wil proberen om mijn persoonlijk hardlooprecord te verbeteren bij de 5 km Loop Leeuwarden. Mooie doelen om aan te werken šŸ™‚

Op werkgebied wilde ik nog meer mensen kunnen begeleiden om aan henzelf te werken omdat ik daar heel veel voldoening uit haal. Daarom halverwege het jaar de stap genomen om minder uren te gaan werken voor de baas en meer uren voor mezelf als Personal Body Coach. Daarbij ook nog bijna een half jaar met een aantal andere Personal Body Coaches samengewerkt in teamverband en dat was erg leuk en leerzaam.

Ook mijn sociale leven heeft niet stil gestaan. Ik heb weer veel mooie momenten beleefd met familie en vrienden. Zo belangrijk om in alle drukte ook tijd vrij te maken voor je gezin, familie, vrienden en ook om tijd voor jezelf te nemen. Niet altijd makkelijk als je van alles “moet” dus kwestie van prioriteiten stellen en quality time plannen.

In 2019 wil ik ook voor mezelf nog iets meer quality time inplannen. Vandaag me aangemeld samen met een vriendin voor een yoga retreat in Portugal šŸ™‚ De vakantie naar Gran Canaria met het gezin is ook al geboekt. Verder wil ik meer activiteiten met mijn PBP deelnemers doen en/of meetings organiseren zodat we elkaar ook eens in real life kunnen zien. Dat is er afgelopen jaar niet echt van gekomen en dat heb ik eigenlijk best wel gemist. Houd mijn agenda in de gaten mocht je ook een keer ergens aan mee willen doen en je mag me ook altijd benaderen als je zelf een leuk idee hebt om te gaan doen. Dit geldt overigens niet alleen voor PBP-ers šŸ˜‰

Ik wens iedereen een mooi, liefdevol, sportief, relaxed, gelukkig en gezond 2019 toe!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s