Bianca

cc5dee4f-0604-46e3-86b7-472ff97f5a8e

Hi, ik ben Bianca Schrader, bouwjaar 1974 en geboren in Leeuwarden. Ik woon samen met mijn vriend Bert en onze zoon Tim in het prachtige dorp Dronrijp. Naast mijn baan bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid ben ik sinds september 2015 werkzaam als Personal Body Coach voor Personal Body Plan. Ik vind het super leuk om andere mensen te motiveren en inspireren op het gebied van een gezonde lifestyle.

In 2014 ben ik aan mijn eigen Personal Body Plan begonnen, op zoek naar de beste versie van mezelf. Lees hier hoe mijn zoektocht is verlopen.

Om mijn kennis te verbreden heb ik de opleiding Voedingsdeskundige gedaan. Sinds november 2017 heb ik mijn diploma op zak. Daarnaast heb ik de studie Online coaching gedaan en volg ik momenteel de studie Emotie-eten.

In mijn vrije tijd sport ik graag (fitness, Zumba, Pilates, yoga en af en toe hardlopen) of doe ik wat leuks met mijn gezin of met vriendinnen. Verder mag ik graag wandelen, fotograferen, tekenen en schilderen, dansen, shoppen en ben ik actief op Instagram en Facebook.

Op mijn blog besteed ik voornamelijk aandacht aan een fitte lifestyle en zul je onderwerpen terug vinden op het gebied van voeding en sporten. Daarnaast zal ik af en toe iets schrijven over dingen die ik meemaak of die me interesseren.

Veel leesplezier! – Bianca

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s