Goodbye 2017, hello 2018!

collage (5)
Morgen start weer een nieuw jaar en voor mij is dit weer een nieuw begin. De draad weer oppakken, want ik heb die de laatste maanden toch wel regelmatig even laten liggen. Ik weet heel goed hoe het moet, maar het ook doen ontbrak er even aan. De motivatie was er meer niet dan wel. Dagelijks doe ik mijn best om andere mensen te helpen aan hun doelen te werken. Maar jezelf coachen, is toch best lastig.

Daarom besloten om in 2018 mijn eigen PBP weer goed op te pakken met coach. Ja, ik ben een sterk persoon, maar zo nu en dan heb ik ook iemand nodig die me steunt ben ik achter gekomen. Eerst stop je het weg, je kunt het toch wel alleen denk je dan. Maar ik besef me dat ik ook mijn zwakke momenten heb en dan is het toch wel fijn dat je op iemand terug kunt vallen die je begrijpt en kan ondersteunen. Dat werkt voor mij.

Betekent niet dat ik geen goed jaar achter de rug heb hoor, begrijp me niet verkeerd. Zo heb ik mijn studie Voedingsdeskundige afgerond en mijn diploma nu op zak, heb ik mijn persoonlijk hardlooprecord verbeterd op de 5 km, heb ik samen met een vriendin door weer en wind de 10 km van de 11-strandentocht gelopen voor de Hartstichting en heb ik weer veel mooie herinneringen gemaakt met familie, vrienden en collega’s. Ik kan zeker met trots terugkijken op 2017. Alleen die kilo’s die er weer bij zijn gekomen, daar zat ik niet echt op te wachten. Maar goed, dat heb ik zelf laten gebeuren. Nu tijd voor actie!

Voor 2018 staan op de planning mijn eigen PBP met coach goed oppakken, de studie Online coaching volgen, nog meer mooie momenten beleven met familie, vrienden en collega’s, met plezier blijven werken, nog meer mensen begeleiden in hun zoektocht naar de beste versie van henzelf, meetings organiseren voor de mensen die ik coach bij PBP, blijven sporten en aan mezelf blijven werken. Ik wens iedereen een mooi, liefdevol, sportief, gelukkig en gezond 2018 toe!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s