Coach event PBP

Zondag 22 januari 2017 was het zover: mijn eigen coach event. Als Personal Body Coach heb ik online contact met mijn deelnemers en hoe leuk is het om elkaar ook eens in real life te zien en te spreken. Ik organiseer regelmatig dagen in de Changing Life Hub om samen met mijn deelnemers te trainen en doe dit meestal met 2-4 deelnemers tegelijk. Nu leek het me leuk om het een keer wat groter aan te pakken en mijn eigen coach event te organiseren. Hoe die dag verder is verlopen, vertel ik je nu.

Om 8:00 uur gaat de wekker. Eerst douchen, aankleden en ontbijten. Vanaf 9:00 uur nog even online coachen en vervolgens om kwart over elf in de auto gestapt op weg naar Amsterdam om straks 12 van mijn toppers te zien. Rond 12:30 uur kom ik aan bij de Changing Life Hub. Er zijn al een aantal deelnemers aanwezig en we verzamelen op de lounge. Rond 13:15 uur is iedereen aanwezig en drinken we eerst gezellig met z’n allen thee en koffie e.d. en kletsen we wat. Leuk om te zien dat de deelnemers onderling ook gezellig met elkaar in gesprek zijn en contacten leggen. Ondertussen zet Personal Body Trainer Sjoerd een circuit klaar voor mijn deelnemers.

img_1713

Om 13:45 uur legt Sjoerd uit wat we gaan doen. Er zijn 6 oefeningen die we gaan doen in duo’s en we gaan dit als tabata uitvoeren. De ene deelnemer van het duo doet de oefening 20 seconden en de andere deelnemer van het duo moedigt aan. Als de 20 seconden om zijn, wisselen de deelnemers. Als beide deelnemers de oefening gedaan hebben, gaan de duo’s naar de volgende oefening. Na 1 ronde van 6 oefeningen krijgen de deelnemers even een minuut rust. Daarna doen we nog een ronde. Althans mijn deelnemers want ik mag de tijd bijhouden en hoef verder geen inspanning te verrichten. Ondertussen kan ik mooi wat foto’s maken.

Na die twee rondes gaan we met z’n allen naar de Doormeal Kitchen om te genieten van een proteïn fluff en een Doormeal. Daarna nog even met z’n allen op de foto rond 15:30 uur want er zijn deelnemers die helaas al weer naar huis toe moeten. Iedereen krijgt wat lekkers mee waaronder mijn zelfgemaakte kokosdadelkoekje. Het recept kun je overigens hier vinden.

Twee deelnemers blijven nog om te trainen en ik ga zelf ook nog mijn training doen. Na onze trainingen maken we nog even een selfie in de kleedkamer en drinken we nog even wat op de lounge. Rond 17:00 uur nemen we afscheid van elkaar en stap ik weer in de auto op weg naar huis. Ik kan terug kijken op een geslaagde middag en vond het super leuk om mijn deelnemers te ontmoeten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s