Proteïn fluff

440ED307-0747-48E0-884B-39FADEBD1455
Een paar maanden terug plaatste ik mijn progressie op het gebied van het maken van een proteïn fluff op Instagram. Bij mijn eerste fluff was de fluff ver te zoeken. Ik had in plaats van bevroren fruit vers fruit gebruikt en geen ijs. Dan krijg je dus een soort milkshake. De smaak was overigens prima. De tweede keer wel bevroren fruit gebruikt maar teveel melk. Nog niet erg fluffy. Nou, driemaal moet scheepsrecht zijn toch? En ja hoor, eindelijk een soort van fluff! Oefening baart kunst want de fluffs daarna zijn toch echt wel fluffs!

Welke ik het lekkerste vind? Zie hier mijn top 3:

Op 1: fluff Berry

IMG_0294
Wat heb je nodig?
80 gram bevroren aardbeien
50 gram bevroren blauwe bessen
50 ml amandelmelk
30 gram Fore proteïn blend banaan
theelepeltje kokosrasp en 1 oreo koekje

Doe het bevroren fruit in de blender en maal het fijn. Doe de pulp in een beslagkom en voeg de amandelmelk en de proteïn blend toe. Paar minuten mixen en klaar! In een leuk schaaltje doen, wat kokosrasp en stukjes oreo als topping gebruiken en je hebt een heerlijke fluff!

Voedingswaarden:

245 kcal | 18.2 gram koolhydraten | 27.1 gram eiwitten | 5.9 gram vetten | 2.3 gram vezels

Op 2: fluff Café Noir
IMG_9278
Wat heb je nodig?

130 gram bevroren mango
50 ml magere melk
25 gram Fore proteïn blend chocolade-hazelnoot
1 café noir koekje

Doe de bevroren mango in de blender en maal het fijn. Daarna de pulp in en beslagkom doen. Voeg de melk en de proteïn blend toe. Paar minuten mixen en dan in een schaaltje doen. Versieren met een verkruimeld café noir koekje. Smullen maar!

Voedingswaarden:

237 kcal | 30.2 gram koolhydraten | 23.7 gram eiwitten | 1.7 gram vetten | 2 gram vezels

Op 3: fluff Popeye

IMG_9392
Wat heb je nodig?
100 gram bevroren mango
50 gram rauwe spinazie
25 gram Fore proteïn blend chocolade-hazelnoot
50 ml magere melk
1 koffieleutje

Doe de mango en de spinazie in de blender en maal het fijn. Doe de pulp in een beslagkom en voeg de melk en de proteïn blend toe. Paar minuten mixen en dan in een schaaltje doen. Afmaken met een koffieleutje. Eet smakelijk!

Voedingswaarden:

230 kcal | 24.2 gram koolhydraten | 25.3 gram eiwitten | 2.8 gram vetten | 2.8 gram vezels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s